Installatie Verantwoordelijke & Werk Verantwoordelijke voor uw elektrische aansluiting
info@energie-infra.nl

Over Ons

Over ons

Bij Energie & Infra Nederland weten we waar we het over hebben. Met meer dan 25 jaar ervaring als installatieverantwoordelijke hebben we een bijzonder brede ervaring. We zijn een vertrouwd partner van gemeentes en netbeheerders. We hebben de verantwoording over installaties welke reeds tientallen jaren functioneren, maar we zijn ook ervaren in het aanbrengen van unieke tijdelijke oplossingen zoals bijkermissen,  Koningsdag of andere grote evenementen.

NEN Gecertificeerd

Voor de installatie en het onderhoud van midden- en hoogspanningsinstallaties is het belangrijk niet alleen de kennis te hebben maar ook om in het bezit te zijn van een geldig certificaat voor zowel de NEN 1010, de NEN 3140 en de NEN 3840. Deze normen richten zich op alle onderdelen van de installatie en tevensop het onderhoud en gebruik. Ook beschrijven deze normen wie er zich in de nabijheid van deze elektrische installaties mag begeven. Verkeerde installatie en/of achterstallig onderhoud kan vervelende (cq gevaarlijke!) gevolgen hebben. Denk aan uitval van de installatie; schade aan gebouwen, de installatiezelf en de omgeving, maar mogelijk ook letsel aan personen. Voorkomen is beter dan genezen!

De verantwoordelijkheid uit handen

Als IV-er draag je op meer vlakken van de elektrische installaties verantwoording. Bij Energie & Infra Nederland geven wij niet alleen invulling aan de directe verantwoording als IV-er, we bieden u ook advies en nemen daadwerkelijk de verantwoordelijkheid op ons als installatieverantwoordelijke. Bij ons zit je veilig en daar staan we dan ook voor!

Wilt u ook vrijblijvend informatie over uw elektrische aansluiting?

Neem dan direct contact op met onze specialist
Neem contact op