Installatie Verantwoordelijke & Werk Verantwoordelijke voor uw elektrische aansluiting
info@energie-infra.nl

Project omschrijving

Klanten met zonnedaken zijn ook welkom bij ons. Zo beheren we voor diverse klanten de installaties van de aansluiting tot de HVK’s. Samen met een van onze partners kunnen wij het veilige beheer van uw installatie beheren, onderhouden en eventueel uitbreiden op wens.

De wensen van onze klanten is het IV schap in vakkundige handen te houden. Hiervoor hebben we een contract afgesloten van 1 of 3 jaar naar gelang de wensen van de klant.

We starten bij nieuwe installaties met een zgn 0-inspectie en documenteren de assetgegevens en het sleutelbeleid. Hiervan krijgt de klant een rapportage. Vaak wil de netbeheerder een installatieverantwoordelijke voor de in bedrijf stelling. Wij hebben deze rol voor onze klanten vervuld.

Ook bij de in bedrijfstelling lopen we alle beveiliginstellingen nog een keer door om er zeker van te zijn dat de assets afdoende zijn beschermd.

Na ongeveer een half jaar (vaak op een mooie zomerse dag doen we bij nieuwe installaties dan nog een vol belasting test. De reden daarvan is om de praktijk met de theorie (berekeningen) te toetsen. Hierbij meten we onder andere de temperaturen van de componenten.

Elk jaar komen we terug om de installatie te inspecteren. Hierbij zal niet worden afgeschakeld, maar monitoren onder andere de verouderingssnelheid en vervuilingsgraad van de componenten.

Ons telefoonnummer staat altijd open voor advies, vragen of assistentie.

Project Details